Home

Welkom op de website van de Heukeomse Rij- en Jachtvereniging. Wij zijn een gezellige vereniging, bestaande uit zo’n 125 jeugdleden en 80 seniorenleden. Onze thuishaven is de Manege de Gulle Ruif , gevestigd aan de Laag Heukelomseweg 2a te Heukelom (gemeente Oisterwijk), op zo’n 10 minuten afstand van een bosrijke omgeving.

IMG_0580

Op deze website vind je alle informatie over onze vereniging, het laatste nieuws, evenementen, verenigingslessen, het bestuur en meer. Heb je na het lezen hiervan nog vragen, opmerkingen of tips, stuur dan een mail via het contactformulier.

Ben je nog geen lid? Meldt je dan nu aan en met het lidmaatschap kun je deelnemen aan de verenigingslessen, evenementen en verzorgen wij het eventuele regelwerk omtrent lidmaatschap KNHS, M&R Bond. Klik hier voor het aanmeldingsformulier

Vereniging

De vereniging is opgericht in 1972. Doel van de vereniging zoals vastgelegd in haar statuten van 26 april 2011 is onder andere:

“a. het (doen) beoefenen van de paarden- en/of ponysport in al zijn verschijningsvormen, met uitzondering van de draf- en rensport en het bevorderen van de rijkunst in het algemeen en meer in het bijzonder onder haar leden;”. Dit doel tracht zij te bereiken door o.a. ”b. oefening van de leden en aspirant-leden te verzorgen;” en “c. het organiseren van ruiterwedstrijden, jachtritten, terreinritten en andere evenementen op hippisch gebied;”.

Zegt het voort